Om os

Christiania Bikes har produceret cykelanhængere siden 1972 og ladcykler siden 1984. Virksomheden ejes af grundlæggerne, Lars Engstrøm og Annie Lerche, som begge også er virksomhedens administrerende direktører. Hovedkontoret og produktionen er placeret ude på landet i grønne omgivelser på Bornholm, og produktionen består i dag af mere end 3000m2.

Produktionen har moderne maskiner og faciliteter til rådighed og en moderne IT-infrastruktur. Der lægges vægt på, at produktionen er miljøvenligt orienteret, og der er derfor miljøvenlig varme, elektricitet og stort fokus på affaldssortering. Mere end 26 fuldtidsbeskæftigede arbejder hos Christiania Bikes heriblandt tømrer, smede, ingeniører og cykelmekanikere.

Christiania Bikes har derudover opbygget et unikt netværk over hele verden gennem flere år. Christiania Bikes sælger udelukkende gennem udvalgte forhandlere og distributører, som også tager del i at forbedre virksomheden på forskellige måder.

Kodeks

Christiania Bikes lever og ånder for at producere gode produkter. Det er en forretning, men konceptet og energien stammer fra interessen for at producere fantastiske og solide produkter. Udover at producere ladcykler, cykelanhængere og dertilhørende udstyr, er Christiania Bikes også aktiv i lovgivningsmæssige aspekter angående ladcykler og elektriske cykler i Danmark og i EU.

Etik

Christiania Bikes stræber altid efter at efterleve de højeste krav, og hvis lovgivningen eller regler ændres, efterlever vi naturligvis altid det bedst muligt. Christiania Bikes har en meget enkel politik, og det forventes, at både medarbejdere og samarbejdspartnere følger samme retning, når man arbejder med Christiania Bikes. Det betyder, at man altid bestræber sig på at være respektfuld og ærlig, behandler alle med respekt og overholder alle love og konventioner.

Vores nøgleord

Christiania Bikes’s nøgleord er sikkerhed, kvalitet, holdbarhed og ærlighed. Det betyder, at produkter fra Christiania Bikes karakteriseres som:

Er lavet af de bedst mulige materialer

Kræver minimal vedligeholdelse

Højkvalitets produkter i et funktionelt design

Funktionelle og driftsikre uanset vejr

Lang levetid og bevarer en høj handelsværdi

Mange muligheder for at tilpasse vores modeller

Miljørigtig transport