Model 26″

Model 26” skiller sig ud fra de andre klassiske modeller ved at have 26″ hjul, et derailleurgearsystem og hydrauliske bremser på forhjulene og baghjulet.

Varenummer (SKU): 3124 Varekategorier: ,

  • Beskrivelse
  • Historie
  • Specs

Beskrivelse

Model 26″ er hovedsaglig henvendt til transport af børn og lettere varer. Dermed er denne model ikke en ligeså fleksibel ladcykel sammenlignet med de andre klassiske modeller, som har en højere nyttevægt. Til gengæld har Model 26″ et forsænket karosseri, som giver en forbedring styring og 26″ hjul, der giver en mindre rullemodstand. Modellen leveres altid med vores hydrauliske bremsesystem på forhjulene, hydraulisk bremsesystem på baghjulet og med vores udvendige gearsystem.

Model 26″ begyndte hovedsagligt som et projekt for at forbedre de nuværende modeller med fokus på en bedre styring og en mindre rullemodstand. Men i stedet blev model 26″ en del af familien i 2004. På mange måder har denne model unikke træk og skiller sig ud fra de andre klassiske modeller. For at forbedre styringen kan man forsænke karosseriet, idet tyngdepunktet mindskes. Samtidig vil en større hjulstørrelse forbedre rullemodstanden. Af den grund blev 26″ hjul installeret på denne model i stedet for 24″ hjul, som ellers er standardstørrelsen. Ved at installere 26″ hjul blev hjulbeslagene nødt til at blive fikseret mere frit sammenlignet med de andre klassiske modeller. I stedet for at bruge vores stærke hjulaksler til at fiksere hjulbeslagene, er hjulbeslagene fikseret med stærke bolte til frontrammen. 26″ hjul er dermed placeret lavere end de andre klassiske modeller, hvilket har givet et forsænket karosseri. Fordelen ved denne konstruktion er, at styringen føles mere rolig, og rullemodstanden er blevet forbedret. Ulempen er, at hjulbeslagene er mere frit hængende. Således er konstruktionen ikke lige så stærk som vores andre klassiske modeller.

Yderligere information

Vægt38.00 kg
Størrelse208 × 90 × 117 cm
Kasse

Indvendige dimensioner 88 x 62 x 50/36 cm +/- 0,5 cm, håndbygget i Danmark

Rumfang af kassen

Approx. 235 L

Nyttelast

70 kg

Tilladt totalvægt

208 kg

Venderadius

563 cm

Hjul

Lavet i Danmark, hjulstørrelse: 26″

Nav

Fornav i vores eget design; lavet til høj lasteevne; produceret af aluminium legering med sporkuglelejer

Fælg

Aluminium legering; enkeltbundet

Eger

Lavet i EU af rustfrit stål med en diameter på 2.33 mm

Træ

9 mm birk af højeste kvalitet fra EU, FSC godkendt, vandfast

Styr

Eget design i galvaniseret stål, produceret i Danmark

Kæde

High-end kæde lavet af galvaniseret eller rustfrit stål

Skærme

26″ rustfrit stål

Frontramme

Aluminium legering i mat sort finish; samlet i Danmark

Bagstel

Aluminium legering i mat sort finish; samlet i Danmark

Hjulbeslag

Galvaniseret stål, produceret i Danmark

Opfylder

Direktiv 2014/30/EU, Maskindirektivet 2006/42/EC, Standard EN 15914