generelt » persontransport

Christiania Bikes er god til børn.

Børnefamilier har igennem mange år taget den solide og trafiksikre ladcykel til sig som et praktisk og miljøvenligt transportmiddel i dagligdagen. Christiania Bikes er blevet en del af især det københavnske bybillede, men også i det øvrige Danmark såvel som i udlandet vinder den mere og mere indpas.
Børnene sidder/sover trygt foran på ladet, og den cyklende har hele tiden øje med dem. Som særligt udstyr fås børnebænke, sikkerhedsseler og kalecher med vinduer, så ladcyklen kan bruges i al slags vejr.
Den solide kassekonstruktion giver børnene en god beskyttelse; ladcyklen er let at komme rundt med, den kan rumme meget og den er nem at parkere – den triller ingen vegne, når parkeringsbremsen aktiveres.

Også børneinstitutioner har glæde af at benytte ladcyklen. Med en Christiania Bikes er det nemt og trafiksikkert at have op til 4 børn (heraf de 2 under 8 år) med på tur.

Handicappede i kørestol eller med f.eks. balanceproblemer har også glæde af ladcyklen. Christiania Bikes model S/box er specielt tilpasset til kørsel med kørestole.

“Den 3-hjulede Christiania Bikes er i mange tilfælde den bedste transportløsning for personer, som har følger efter en hjerneskade enten fra en trafikulykke eller blodprop/hjerneblødning.
Det er den erfaring Center for Hjerneskade i København har gjort gennem de sidste 10 år; her modtager hjerneskadede personer fysisk og neuropsykologisk optræning.
Cyklen tiltaler især unge mennesker, men også de ældre, da cyklen ikke ser så “handicappet” ud, er almindelig i bybilledet og bruges af alle, også selvom der ikke er balanceproblemer eller styringsbesvær af arm eller ben.”
Tekst: Fysioterapeuterne, Center for Hjerneskade – tlf. 35 32 90 06 – fax. 32 54 67 77 – cfh@center.cfh.ku.dk.

Den særligt designede og moderne taxacykel er velegnet til transport af 2 voksne personer. Den cyklende har tæt kontakt til passagererne, som sidder bekvemt foran.